Aanmelden als lid

Lotuskring GTG is een gezellige maar professionele lotuskring voor de lotus die nét een stapje verder wil. De kernwoorden in onze kring zijn actief, professioneel, deskundig en gezellig. Als dat woorden zijn waar jij je bij thuisvoelt, dan voel je je wellicht ook thuis bij onze kring!

Hoe kun je lid worden van Lotuskring GTG?

Om lid te worden van onze kring ben je in het bezit van een geldig diploma Eerste hulpverlener en Lotus slachtoffer. Je diploma is nog minstens 4 maanden geldig. Zo voorkomen we dat je diploma moeten worden verlengd, terwijl we je talenten nog niet goed hebben leren kennen.

Om lid te worden vul je allereerst onderstaand formulier in. Onze secretaris neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Voorafgaand aan één van onze kringavonden maak je kennis met twee van onze leden. Zij begeleiden je tijdens de oefenavond en stellen je voor aan de andere leden. Uiteindelijk adviseren die twee leden het bestuur en bepaalt het bestuur of je lid kan worden. Onze belangrijkste voorwaarde is de 'klik' met de groep, je kwaliteiten als lotus en de samenstelling/diversiteit van de lotussen.

Aanmelding lidmaatschap Lotuskring GTG

Achternaam*
Roepnaam*
Voorletters*
Geboortedatum
     
Geslacht*
Telefoonnummer*
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats*
Diplomanummer Oranje Kruis
Geldig tot (datum)*
 Help
Laatst lid bij lotuskring (naam)*
Bericht*
E-mailadres*

;