Deskundige en professionele slachtofferacteurs / LOTUS

Een Lotus is een slachtofferacteur. Onze lotussen kunnen worden ingezet bij training, opleiding, oefening en examen van hulpverlenende professionals, van artsen tot ambulance, defensie en politie, maar ook getrainde leken zoals EHBO en BHV.

Home

Lotus worden? Nieuwe opleiding

Een lotus of slachtofferacteur is onmisbaar voor opleidingen, oefeningen en bijscholingen van hulpverleners, BHV-ers en EHBO-ers. Onze vereniging start een nieuwe opleiding. Heb je een geldig EHBO diploma en lijkt het je leuk om Lotus te worden voor onze 'kring'?  Lees dan verder.

De opleiding bestaat in totaal uit 14 dagen. Die worden verdeeld over zaterdagen en zondag. Niet allemaal na elkaar, zodat je thuis ruim tijd hebt om te oefenen. Uiteindelijk doe je het Oranje Kruis examen lotus.

In de tussentijd kun je 'stage' lopen. Met een meer ervaren lotus kun je naar opdrachten. Je proeft zo de sfeer en kunt ervaring opdoen. De ervaren lotus coacht je en helpt je soms bij het zelfstandig acteren

De kosten van de cursus bedragen € 495. Dat is inclusief de kosten voor het examen en een goed gevulde basisset met grime. Daarnaast staan onze instructeur 14 dagen lang tot je beschikking. Interesse of meer lezen? Kijk hier eens verder. Op 18 april om 19:00 uur is er een snuffelavond om te kijken of de opleiding iets voor jou is. Aanmelden kan via het contactformulier.


 

Lotus worden? Nieuwe opleiding