Lotus inhuren

Organiseert u een oefening? Wilt u een realistische demonstratie geven? Doen uw kandidaten examen? Een professioneel lotusslachtoffer van Lotuskring GTG kan u daarbij helpen.

Een lotusslachtoffer is een gevorderde EHBO-er die daarna een opleiding van ongeveer twee jaar volgt om lotusslachtoffer te worden. Een lotusslachtoffer is gespecialiseerd in het ensceneren, grimeren en acteren van verwondingen, letsels en ziektebeelden. Een lotus kan worden ingezet bij diverse gelegenheden, variërend van een opleiding BHV, een examen EHBO, een oefening van hulpdiensten of specialistische- en protocoltrainingen van artsen en verpleegkundigen.

Een lotusslachtoffer kunt u gemakkelijk en snel inhuren voor een door u gekozen momenten en op een door u gekozen plaats. Wanneer u simpelweg het aanvraagformulier invult, zorgen wij voor de rest. Heeft u nog hulp nodig bij het organiseren van uw oefening? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Naast slachtofferacteurs heeft onze kring een aantal vakkundige instructeurs en ervaren oefenleiders onder haar leden.

Overweegt u bij ons een lotusslachtoffer in te huren? Dan kiest u voor

  • Duidelijke communicatie en transparante tarieven
  • Lotusslachtoffer die ook zijn opgeleid met ABCDE en gevorderde training voor medische beroepsgroepen.
  • Lotusslachtoffers die graag met u meedenken en flexibel zijn
  • Continuïteit: wij zorgen voor een passende inzet
https://slachtofferacteur.nl/uploads/images/pageimage/Pipet bij wond hand.jpg